Informatie

De Foto-Eventbox is een stijlvolle fotozuil met zelfbediening. Daarmee maken je gasten de leukste, tofste en hipste foto’s van zichzelf, die ze meteen kunnen terugzien en zelfs direct worden geprint in de vorm van grote 15 x 21 foto’s. De Foto-Eventbox werkt snel, is makkelijk te bedienen en levert superkwaliteit foto’s. Dat betekent een extreem hoge funfactor op je bruiloft, feest of evenement en een fantastische, tastbare herinnering achteraf. Vele opties mogelijk!

 

Enkele voordelen van de Foto-Eventbox

  • Green screen, zodat we elke gewenste achtergrond achter de foto kunnen plakken
  • Opmaak van de printjes op maat, bijvoorbeeld in huisstijl of de stijl van jullie uitnodiging
  • Automatische upload naar social media.
  • Foto’s achteraf online of digitaal aangeleverd

 

Meer informatie over de Event Foto Box

Er is heel veel te vertellen of de Beemster Event Foto Box, en dito toepassingen. Heeft u speciale wensen, lay-outs, logo’s en teksten en wilt u deze in een voorbeeld zien, stuurt u deze informatie dan naar ons toe. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk een voorbeeld krijgt. Wilt u informatie over beschikbaarheid, levervoorwaarden, prijzen en andere relevantie informatie, stuurt u dan een mail naar Beemster Schagen

 

FAQ

Wat voor ruimte heb ik nodig om de Foto-Eventbox en toebehoren te plaatsen?
De Foto-Eventbox neemt een ruimte van 3×3 meter in.

Hoe lang kan ik de Foto-Eventbox huren?
De Foto-Eventbox word standaard verhuurd voor 3 uur. Mocht u de evenbox langer nodig hebben kan dit in overleg.

Is er een internetverbinding nodig voor de Foto-Eventbox?
Als je gebruikt maakt van de QR code op de foto’s, zal er een WiFi internetverbinding op de locatie voorhanden moeten zijn. Mocht er geen internet beschikbaar zijn, dan worden de foto’s door ons zo snel mogelijk op de server geplaatst. Daarna kunnen ze dan worden gedownload.

 

Team Beemster Schagen