Foto-eventbox huren

Wilt u de Foto-Eventbox huren? Dit kan uiteraard! De Foto-Eventbox is ideaal voor feesten, bruiloften, galavoorstellingen, personeelsfeesten, recepties, introducties en beurzen. Bedenk het maar en de Foto-Eventbox zorgt dat het feest compleet wordt. De foto’s worden direct geprint tijdens de gebeurtenis en door middel van een QR code kunt u uw foto’s direct op social media plaatsen. Let wel op dat u voor dit laatste een internet verbinding nodig heeft. Na afloop krijgt u alle foto’s op een USB stick zodat u deze zelf ook nog kunt uitdelen. Dit hele pakket krijg u al voor € 495,00 inclusief btw!

 

Hoe werkt het?

Ruim voor de bestelde huurtijd, komt een medewerker van Foto-Eventbox de spullen brengen, installeren en aansluiten. Als alles klaar staat, start de 3 uur durende huurtijd. Raak het scherm aan, ga bij het greenscreen staan en na 5 tellen wordt de foto gemaakt. De foto wordt verwerkt, en valt automatisch binnen 10 seconden in het bakje.

 

Onbeperkt foto’s maken

Binnen tien seconden is de foto klaar. Tijdens het feest of event kunnen er zoveel foto’s gemaakt worden als u maar wilt. Iedereen kan op deze manier een eigen foto krijgen. Mooi toch? En de foto kan meteen gedeeld worden via social media; QR code scannen en delen. Is dat niet leuk?  Wel is het zaak dat er een draadloze internet verbinding te maken is, en anders kan het ook na het event.  De foto’s blijven ongeveer 100 dagen op de server staan !

 

Feest accessoires inbegrepen

Ter verhoging van de feestvreugde wordt er een set neuzen, snorren, hoedjes en andere gadgets meegeleverd. Zo maak je de meest hilarische foto’s!

151107_202057

 

Achtergrondontwerp op maat

Het unieke van de Foto-Eventbox is, dat we van te voren, samen met u, de achtergrond-foto kiezen. Dit kan van alles zijn, zelfs een foto van de feestdag zelf behoort tot de mogelijkheden. Heeft u een “legendarische” foto of een product wat u wilt promoten?  Alles kan!  We sturen u tijdens de opmaak een paar voorbeelden, zodat u zelf kan beoordelen welke foto’s (3 maximaal) u in de box kan verwachten.  Het plaatsen van deze achtergrond-foto in het systeem is in de prijs inbegrepen.

 

Alle foto’s krijgt u later

De gasten van uw event of feest nemen de gemaakte foto’s meteen mee. Na afloop van het event of feest, krijgt u alle gemaakte foto’s in hoge resolutie op een USB stick. U kunt ze ook nog een keer laten afdrukken door ons. Ook het maken van een collage behoort tot de mogelijkheden.Zo kun je zelf nog lekker nagenieten van je feest!

 

All-in service

Alle werkzaamheden rond om de Foto-Eventbox worden door ons verzorgd. Het opstellen en installeren, maar ook het afbreken en opruimen, wordt door ons verzorgd. Daar heeft u dus geen omkijken naar!

 

Foto-Eventbox bestellen

Heeft u vragen over de Foto-Eventbox, over de mogelijkheden of over het huren ervan? Wacht dan niet te lang en stel ons uw vragen via onderstaand formulier. Heeft u interesse in het huren van de Foto-Eventbox? Schrijf dan bij in het bericht-veld in ieder geval waar, wanneer en hoe lang u de Foto-Eventbox zou willen huren.

Foto-Eventbox is een initiatief van:

Beemster Schagen v.o.f.
Makado Centrum 5
1741 JA Schagen – Nederland
Tel. +31 224 213227
info@beemsterschagen.nl

Als Schagen te ver is of de Foto Eventbox is reeds verhuurd bij ons, dan kunt u ook bij een van onze andere collega’s een boeking doen of informatie aan vragen. Kijk hier voor de locaties.

 

Team Beemster Schagen